keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kauneus rutiinini

Elikkäs tänään aattelin esitellä vähän minkälaisia tuotteita käytän niin hiuksista varpaisiin.
Otin myös kuvat huulipunista ja kiilloistani mutta unohdinkin ottaa niistä swatchit...
Olen muuten tänään yhden aikoihin menossa kampaajalle hieman hapsimaan huonoja latvoja ja etuhiuksia.

Hiusten hoitooni tällä hetkellä käytän ihan vian shampoota ja hoitoainetta. Kannatan noita garnier fructisin tuotteita. Yleensä käytän sitä oranssia damaged hair putelia mutta välillä on hyvä vaihtaa toiseen. Vinkkinä vielä että kannattaa ensin laittaa hoitoaine ja huuhdella pois, sitten vasta shampoo jos hiuksesi ovat pörröytyvää hamppu materiaalia. Auttaa paljon!

Käytän ihan vartalon perus pesuuun Nivean creme softia, se pehmentää kuivaa ihoa. Meikinpoistoon käytän Garnierin pureactive makeup remover geliä, se puhdistaa meikin helposti ja samalla ihon. Ihon kostutukseen käytän joko Garnierin kasvovettä (vihreä on paremman tuoksuista) tai nivean soft kosteusvoidetta. Ja vieressä vilkkuu perus nivean dödö mustille ja valkoisille vaatteille, tuoksuu hyvälle.

Tässä on yleisimmät tarvikkeet päivän meikkiini, pelkkää puuteria sillä olen saanut ihoni kuntoon ja eroon finneiltä pelkällä meikittömyydellä ja kosteusvoiteella. Ripsivärinä toimii scandaleyes rimmeliltä, se on suosikkini! Varjostuksiin ja ehkä vähän luomiin käytän ginan vaaleanruskeaa luomiväriä toimii hyvin. Ja viimeiseksi, huuliin käytän yleensä vaan jotain vaaleaa huulikiiltoa TAI punaista huulipunaa mutta olen tykästynyt tuohon maybelinen watershine huulikiiltoon. Kuvasta puuttuu blondeille suunnattu kulmakynä mutta sekin kuuluu perus rutiiniin.

Tässä on ripsivärini, huulikiillot ja huulipunat jotka omistan tällä hetkellä.





Huulipunista unohtui swatchit :/ valitan.

Ja lopuksi minä, tänään hehkeänä ilman meikkiä ja luonnonkiharilla hiuksilla suuntaamassa kampaajalle!


RR♥






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might like